Szubjektív

Budapest tengerpartja???Augusztus 15-én olvastam egy pár sort arról, hogy egy harmincas fickó belefulladt a Lupa-tóba. Pár éve azt mondták, hogy azért van szükség a tó eladására, hogy rendezett legyen a környéke, ne legyen szemét körülötte, és, hogy biztonságos legyen a fürdés. Szemét talán tényleg nincs, de van helyette kismillió autó , és környezetterhelés.

Szóval idén is belefulladt már egy ember, és ahogy olvastam a HVG cikkét, a reklámszövegek jutottak eszembe amivel odacsalogatják az embereket. " BUDAPEST TENGERPARTJA. NE ADD ALÁBB! "

Azt a pár sort ami elgondolkodtatott, bemásolom ide.

Ime: "a Lupa Beach eljuttatta a hvg.hu-nak Seller András, a Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálat elnökének levelét az esettel kapcsolatban. Ebből kiderül, hogy a férfi elmerülését valóban két nő észlelte, és civil látogatók siettek a bajbajutott segítségére, azonban a vízimentőkhöz semmilyen riasztás nem érkezett be. A szakszolgálat elnöke szerint nagyjából tíz perc múlva értesítették őket, ezt követően pedig fél percen belül megérkeztek csónakkal, és a parton is a helyszínre."

"A vízimentőkhöz semmilyen riasztás nem érkezett be." Tetszik ezt érteni? Az nem úgy van, hogy a tengerparton, egy teniszbírói székhez hasonlóan magas helyről figyeli a vízimentő a fürdőzőket, és ha baj van már David Hasselhoffot megszégyenítő tempóban ugrik a vízbe, életet menteni? Vagy ez mégsem olyan, mint a tengerpart? Ez mégiscsak egy bánya-tó, amin jól keresnek néhányan? Azt mondja, hogy ne add alább? Hát van ennél lejjebb? Fizetsz azért, hogy ott biztonságosan, de legalábbis életveszély nélkül csobbanhass, hisz folyamatos a vízimentők jelenléte. De hol? Mert a vízparton ezek szerint nem.

1982 óta kijártunk a tóra fürödni, úszni. Miután elkezdtem dolgozni, sokszor ért itt véget a napom egy kellemes úszással, de volt, hogy a nagy nyári melegben, megszakítva a napi robotot, kiugrottam egyet csobbanni. Pár éve még a kutyáimmal úszhattam együtt. Ez már a múlt, hisz az első a biztonság! Amióta fizetőssé tették, egyszer sem voltam a tavon. Valahogy úgy érzem, hogy elvették tőlem, pedig soha nem is volt az enyém. Az mindenkié volt.91 805 hozzászólás

 • JessicaGok

  Quick interchange crypto service

  Crypto coins are gradually occupying the foreign swap market, becoming an particularly convenient and reliable payment solution or an idea for long-term deposit. Enjoy the rapid currency Interchange by clicking on the convert btc to xmr link. The crypto funds change service provides a effective and accurate digital calculator, available daily, 24|7. You can select from different types of popular world-famous digital coins, including Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dogecoin, Ripple, Monero, Binance coin, USDDT, TRON and etc..

  How to swap my crypto finance?

  In order to change BTC to XMR or convert any other crypto funds pair, just go to the main page of the resource, then make an investment in the required amount and take your funds. The online calculator will tell you the specific amount of the deposit after indicating the amount of the crypto finance you want to interchange. Using this swap remote site, one may change BTC to XMR:

  • Easily and with no issues.
  • Promptly, in few ordinary steps.
  • Completely with safety.

  By exchanging any known cryptocurrencies on this site, you make a privy and totally secure operation. Your finance and payment data will be safely protected from third parties, which promises absolute transparency and trustfulness of the swop service.

  The service has a section with real reviews from guys who trust this swop service. It is recommended to read the opinions of other persons before the first exchange procedure to ensure the reliability and safety of the service. If you encounter technical problems or have any third-party problems about the operation of the service, please contact technical support by clicking on the button down the page 0 “Contact Us”. There is also the “Currencies Pairs” department nearby, which suggests all available cryptocurrencies pairs. Click on any of them to start off the change procedure.

  The service is absolutely safe. The swop platform specialists assures complete guys’ privacy and the security of their data. By collaborating with this web site, you make profitable and uniquely safe digital coins exchanges. The service functions on the basis of DeFi. By cooperating with the web site, you get unrestricted access to Pancakeswap and Uniswap decentralized yield through FASTCHANGE algorithms.

  Smart Interchange service proffers unrestricted changing procedures. Start with $2 and trade any sum of crypto money, with no upper bounds. The exchange service does not set boundaries and expands your capabilities.

Szóljon hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.