Uncategorized

Motorral, Jordániába?

Már gyerekkoromban feltűnt egy hely a Mozaik című képregény oldalain. Három manó járta a világot (Abrax, Brabax, és Califax), és néha az időben is utaztak. Egyszer elvetődtek Jordániába, Petrába is. Persze akkor még fogalmam sem volt róla, hogy az hol lehet, vagy egyáltalán létezik-e a valóságban. Minden esetre a kép beleégett az emlékezetembe.

Azóta is az jár a fejemben, hogy meg kéne néznem, de mivel még nem vagyok elég öreg a szervezett utakhoz, ezért egyénileg gondolom. A szíriai háború miatt letettem a tervezgetésről, de lassacskán megnyugszik a környék, engem meg egyre jobban vonz a Közel-Kelet. Jó lenne motorozni egy kicsit Libanonban, Szíriában, és Jordániában.

Nyilván rendesen meg kell tervezni egy ilyen utazást, hisz most olvastam, hogy Szíriában nincs mindig áram, és csak készpénzzel lehet fizetni. A közbiztonságról nincsenek friss információim, de azt tudom, hogy régebben azzal nem volt probléma. Nem szeretném elkapkodni a dolgot, ezért alaposan fel fogok készülni rá. Valószínűleg nem jövő tavasszal fogok nekivágni, de a gondolat azért érik bennem . Tehát ez a három ország nálam bakancslistára került, mégpedig motorral. Amint időm, anyagi lehetőségeim, valamint a politikai helyzet is engedi, szerintem nekilendülök.

8 890 hozzászólás

  • adreamoftrains best web hosting company

    Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point.
    You clearly know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your weblog when you could be giving us something informative
    to read? adreamoftrains web hosting reviews

Szóljon hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.