Uncategorized

Motorral, Jordániába?

Már gyerekkoromban feltűnt egy hely a Mozaik című képregény oldalain. Három manó járta a világot (Abrax, Brabax, és Califax), és néha az időben is utaztak. Egyszer elvetődtek Jordániába, Petrába is. Persze akkor még fogalmam sem volt róla, hogy az hol lehet, vagy egyáltalán létezik-e a valóságban. Minden esetre a kép beleégett az emlékezetembe.

Azóta is az jár a fejemben, hogy meg kéne néznem, de mivel még nem vagyok elég öreg a szervezett utakhoz, ezért egyénileg gondolom. A szíriai háború miatt letettem a tervezgetésről, de lassacskán megnyugszik a környék, engem meg egyre jobban vonz a Közel-Kelet. Jó lenne motorozni egy kicsit Libanonban, Szíriában, és Jordániában.

Nyilván rendesen meg kell tervezni egy ilyen utazást, hisz most olvastam, hogy Szíriában nincs mindig áram, és csak készpénzzel lehet fizetni. A közbiztonságról nincsenek friss információim, de azt tudom, hogy régebben azzal nem volt probléma. Nem szeretném elkapkodni a dolgot, ezért alaposan fel fogok készülni rá. Valószínűleg nem jövő tavasszal fogok nekivágni, de a gondolat azért érik bennem . Tehát ez a három ország nálam bakancslistára került, mégpedig motorral. Amint időm, anyagi lehetőségeim, valamint a politikai helyzet is engedi, szerintem nekilendülök.

7 139 hozzászólás

  • web hosting reviews

    It’s perfect time to make some plans for the future and it is time to be
    happy. I’ve read this post and if I could I wish to suggest you some interesting things or advice.
    Maybe you could write next articles referring to this article.
    I wish to read even more things about it!

Szóljon hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.